Gay dating: welke informatie wil je wel en niet vrijgeven?

gay dating websites informatie delenDe meeste mensen vinden het prettig om online te daten omdat ze online gemakkelijker praten dan in ‘real life’. Vind je het spannend om mensen aan te spreken in ‘real life’, maar wil je wel in contact komen met leuke singles? Dan kun je je aanmelden voor een datingsite om hier gemakkelijk in contact te komen met leuke vrijgezelle dames of heren.

Online praten gaat veel gemakkelijker dan praten in ‘real life’, maar dit betekent zeker niet dat je zomaar alles vrij moet en wil geven als je online aan het daten bent. Ben je lid van een gay datingsite en vind je het lastig om te bepalen welke informatie je wel en niet wil delen met andere leden, bijvoorbeeld tijdens een chatgesprek? Lees dan in dit artikel hoe je hiermee om kunt gaan.

Persoonlijke informatie: deel nooit te veel

De gouden regel van online dating, is dat je nooit te veel persoonlijke gegevens met andere vrijgezellen deelt. Natuurlijk mag je zeggen hoe oud je bent en in welke woonplaats je woont, maar je moet niet te veel delen over jezelf en over jouw leven. Zeg bijvoorbeeld niet waar je precies woont in het betreffende dorp of de betreffende stad, maar vertel ook niet meteen wat je e-mailadres of telefoonnummer is. Vertrouw je elkaar goed en wil je buiten de datingsite verder kletsen, dan kun je dit wel doen. Ken je iemand nog nauwelijks, dan kun je beter via de datingsite blijven praten. Zo voorkom je dat je jouw e-mailadres en/of telefoonnummer aan de verkeerde persoon geeft en hier later spijt van krijgt.

Serieuze relatie beginnen?

Maak het realiteit via Parship! Bij Parship vindt je voornamelijk hogeropgeleiden ouder dan 30 jaar met een serieuze relatiewens.

Voelt het verkeerd? Geef dan geen antwoord op de vraag

Het kan voorkomen dat je een vraag voorgelegd krijgt die je helemaal niet prettig vindt om te beantwoorden. Dit kan een seksueel getinte vraag zijn, maar het kan ook een vraag zijn over je verleden, over je werk of over je familie. Voel je je niet prettig bij een vraag die jou gesteld wordt? Dan kun je eerlijk aangeven dat je liever geen antwoord geeft op die vraag. Neemt jouw gesprekspartner hier geen genoegen mee, dan is dit jammer voor hem of haar. Wil je echt geen antwoord geven op de betreffende vraag, dan blijf je gewoon bij dit antwoord en beëindig je eventueel het contact.

Geen antwoord op jouw vraag? Blijf niet aandringen

Het kan ook gebeuren dat jij een vraag stelt en jouw gesprekspartner deze vraag liever niet wil beantwoorden. Is dit het geval, dan moet je je zeker niet beledigd voelen. Hij of zij kan zo zijn persoonlijke redenen hebben om de vraag niet te beantwoorden en dit heeft niets met jou te maken. Dring niet aan op een antwoord, maar ga gewoon verder met het gesprek door over iets anders te beginnen. Bekijk de beste gay datingsites van dit moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply