De Wandeldate

Het aanmaken van een profiel bij datingnetwerk De Wandeldate is zeker het overwegen waard voor single mannen en vrouwen die af en toe een wandeling maken. Op deze datingsite vind je niet alleen mensen die interesse hebben in het maken van wandeltochten. Ook zijn hier singles actief die het heerlijk vinden om er met de fiets op uit te trekken! Bovenal zijn de leden van De Wandeldate erg sportief! Deze overeenkomende passie voor sport maakt het makkelijker om een leuke match te vinden.

Profiel aanmaken bij De Wandeldate

Voordat je op zoek kunt gaan naar een leuke match bij jou in de buurt, dien je een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is heel eenvoudig en volledig gratis! Je kunt je profiel zo volledig invullen als je zelf wilt. Het is echter aan te raden om veel informatie in te voeren, wat de kans op een match vergroot. Des te meer je immers invult, des te beter is het beeld wat andere leden van je hebben. Dit maakt de kans groter dat ze je een berichtje sturen na het bekijken van je profiel. Met een gratis profiel kun je direct op zoek gaan naar leuke matches!

Een eerste date afspreken

Wanneer je een leuke match gevonden denkt te hebben, kun je hem of haar een eerste berichtje sturen. Probeer bij je eerste bericht niet direct met de deur in huis te vallen, maar bouw het contact geleidelijk op. Je kunt al snel te opdringerig overkomen als je bijvoorbeeld meteen veel over jezelf vertelt. Op het moment dat je elkaar beter kent kun je een eerste date afspreken. Zoals de naam van dit datingnetwerk al aangeeft kun je hierbij kiezen voor een wandeldate, waarbij je bijvoorbeeld een mooie strand- of boswandeling maakt. Je kunt de dag afsluiten met een hapje en een drankje om elkaar nog beter te leren kennen.

Tip: spreek alleen af wanneer je iemand volledig vertrouwt! Zeker bij een boswandeling kan een eerste date gevaarlijke situaties opleveren als iemand niet te vertrouwen blijkt te zijn. Dit kan een reden zijn om eerst een stads- of strandwandeling te maken, waarbij je altijd gezien zal worden door anderen.

Met een grotere groep wandelen

Ook kun je kiezen voor een wandeling met een veel grotere groep. Deze groepswandelingen worden door de organisatie achter De Wandeldate zelf georganiseerd. Het fijne aan een groepswandeling is dat je meerdere mensen kunt leren kennen en daarbij niet in je eentje op date hoeft te gaan. Daarbij is het ontzettend gezellig om met z’n allen te wandelen! Op de website van De Wandeldate vind je meer informatie over deze groepswandelingen. Je dient je hier vooraf voor in te schrijven.

Voor- en nadelen van De Wandeldate

De Wandeldate is een interessante datingsite voor mensen die het leuk vinden om sportief bezig te zijn en een partner zoeken die deze passie met je deelt. Het aanmaken van een profiel is heel eenvoudig, evenals het gebruik van de zoekfunctie op deze datingsite. Ook de gezamenlijke wandelingen zijn een groot voordeel. Zo hoef je nooit in je eentje te daten met iemand die je nog niet kent.

Als nadeel van De Wandeldate kan worden aangevoerd dat het aantal actieve leden op deze datingsite enigszins beperkt is. Dit komt onder meer door het feit dat de datingsite zich op een zeer specifieke doelgroep richt.

Ervaringen

Heb je ervaring met De Wandeldate?

Geef een waardering over deze site;
User Rating: 1 (1 votes)

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100